لیست اختراعات مهدی طالع ماسوله


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1395/09/13
خلاصه اختراع:

ربات حاضر كه با نام "ربات پايه پوياي دوزيست داراي مكانيزم حركتي خاص با قابليت عبور از موانع حركتي و سازگار با اكثر پوشش هاي سطحي" در حقيقت در دسته ربات هاي پايه پويا در علم رباتيك تقسيم بندي مي شود. قابليت عبور از موانع و سازگاري با اكثر پوشش هاي سطحي در خشكي در كنار حركت در آب باعث گرديده تا بتوان اين ربات را تركيبي از دو دسته مهم، ربات هاي مريخ نورد و دوزيست دانست. در ربات هاي مرخ نورد، چالش كاهش ضربات حركتي وارده به سيستم هنگام حركت بر روي سطوح نا همگن در كنار قابليت عبور مناسب از موانع همواره مطرح بوده و در رباتهاي دوزيست حركت مطلوب در آب و خشكي بدون نياز به تعويض قطعات از موارد قابل توجه مي باشد. تدبير براي ارتقاء مسائل فوق در ربات پيش رو به صورت توأمان انجام گرفته است. ساختار حركتي، همچنين طراحي منحصر به فرد چرخ هاي ربات مذكور مزاياي آن را بوجود آورده است. گشت زني، نظارت، امداد رساني، مرزباني، جستجو و حمل بار در جنگل ها، صحرا و مراتع بخشي از كاربردهاي اين ربات است.

تاریخ ثبت: 1396/01/30
خلاصه اختراع:

ربات صنعتي-پژوهشي چهار درجه آزادي موازي با فضاي كاري عاري از تكينگي، از سري ربات هاي موسوم به دسته ربات هاي دلتا مي باشد كه قابليت انجام جا به جايي مستقل (سه راستا حركت انتقالي و يك راستا دوران) را دارا است. اين ربات كه در آزمايشگاه تعامل انسان و ربات دانشگاه تهران ساخته شده است و \\"تِسِراتار\\" نام دارد، در حقيقت در دسته مكانيزمهاي هوشمند در علم مكاترونيك تقسيم بندي مي گردد. در صورت عدم استفاده از الگوريتم هاي بهينه سازي براي بهينه سازي ابعاد اجزا، ربات هاي موازي به علت چينش اجزاي ربات از فضاي كاري محدودي برخوردار خواهند بود كه دراين ربات فضاي كاري بدون تداخل بهينه بدست آمده و طراحي شده است. همچنين بيشتر محصولات صنعتي به علت تفاوت نياز هاي صنعتي با نياز هاي پژوهشي، در بخش پژوهش كمتر مورد استفاده قرار مي گيرند كه عكس اين موضوع نيز براي تجهيزات پژوهشي براي كاربردهاي صنعتي صادق است. در طراحي اين ربات هر دو نياز پژوهش و صنعت به صورت توامان در نظر گرفته شده است. اين ملاحضات در بيشينه سازي سرعت، شتاب و فضاي كاري و كمينه سازي اصطكاك براي كاربردهاي لامسه اي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1392/05/13
خلاصه اختراع:

مكانيزم تصوير برداري سريع، يك مكانيزم موازي با دو درجه آزادي دوراني مي باشد كه از دو شاخه با ترتيب سينماتيكي RR و RRR تشكيل شده است. اين مكانيزم به گونه اي طراحي شده است كه داراي كمترين تداخل مكانيكي مي باشد و فضاي كاري اين مكانيزم در نوع خود بي نظير است. در اين مكانيزم از موتورهاي محرك كه توانايي ايجاد گشتاور و سرعت دوراني بالا مي باشند استفاده شده است كه اين قابليت را ايجاد مي كند كه مكانيزم بتواند با سرعت بالا تغيير جهت داده و اشيا متحرك با سرعت بالا را رديابي نمايد، همچنين اين موتورها قابليت دنبال نمودن هر هدفي با مسير مشخص را دارا مي باشند. دوربين بكار رفته بر روي اين مكانيزم، دوربيني با كيفيت بالا و قابليت فيلم برداري بي سيم است كه محدوديت هاي دوربين هاي معمولي را ايجاد نمي كند. مكانيزم تصوير برداري سريع از گروه مكانيزم هاي مستقل حركتي مي باشد و بنابراين مي تواند در هر مقياسي ساخته و استفاده شود.

تاریخ ثبت: 1401/05/11
خلاصه اختراع:

حسگر نيروي طراحي و ساخته شده، يك حسگر نيروي سه محوره براي كابرد هاي صنعتي و به طور خاص براي كاربرد هاي رباتيكي براي ايجاد تعامل نيرويي بين انسان و ربات است. بر اساس ويژگي هاي تكنولوژي هاي مختلف، و بر اساس نوع خروجي آن ها و همچنين هزينه ي آن ها، خطي پذيري و ... از خواص مغنايسي استفاده شده است. به اين منظور، از حسگر هاي اثرهال، براي سنجش ميدان مغناطيسي و از آهنربا براي ايجاد ميدان مغناطيسي استفاده شده است. به منظور مجزا شدن هر كدام از محور هاي حسگر و ساده تر شدن روابط ورودي خروجي حسگر، از ساختاري مشابه ساختار ژايرسكوپ استفاده شده است كه مي تواند حركت در هر محور را مستقل از باقي محور ها ايجاد كند. همچنين به منظور ايجاد ويژگي برگشت پذيري و تنظيم فواصل مورد نياز براي حسگر ها و آهنربا ها از مواد سيليكوني استفاده شده است. در نتيجه هزينه ي ساخت حسگر نسبت به موارد مشابه خارجي بسيار به صرفه تر بوده و داراي دقت 0.005 نيوتن در هر محور مي باشد.

موارد یافت شده: 4